Львів прощається із загиблим Героєм Іваном Горошком

19.11.2020 22:22   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні у Львові прощаються із загиблим на війні 21-річним військовослужбовцем 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Іваном Горошком. Він загинув 16 листопада біля Станиці Луганської.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише - Щоденний Львів.

Прощання відбулось у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Відтак, Героя поховають на Личаківському кладовищі.

Громада міста Львова щиро співчуває рідним, близьким, друзям та усім, хто знав Героя. У військовослужбовця залишилась дружина, з якою вони чекали дитину.

Нагадаємо, Іван Горошко загинув 16 листопада в районі проведення операції Об'єднаних сил, під час охорони базового табору. У 12-річного уродженця Кіровоградської області залишилася вагітна дружина. Обставини загибелі захисника України встановлюють.

Додамо, що за непідтвердженою інформацією, Іван Горошко загинув при виконанні службових обов'язків на строковій службі у районі смт Станиця Луганська. Він отримав смертельне кульове поранення в область потилиці зі стрілецької автоматичної зброї. За версією слідства, застрелив його співслужбовець.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів