На українсько-польському кордоні затримали нелегального мігранта (Фото)

15.12.2020 11:09   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

На українсько-польському кордоні затримали громадянина Молдови який тричі намагався потрапити у Польщу, та громадянина Туреччини, який теж планував потрапити до однієї з країн ЄС.Іноземця, який мав намір нелегально потрапити до країн ЄС, затримав прикордонний наряд відділу «Шегині» Львівського прикордонного загону 13 грудня 2020 року.

Читайте також

На Львівщині іноземець переправляв через держкордон України сирійців-нелегалів
На кордоні з Польщею затримано групу нелегальних мігрантів
На Сокальщині затримали іноземного велосипедиста, який прямував з Чехії до Казахстану

Про незнайомця, котрий йшов у напрямку кордону, повідомив дільничний інспектор прикордонної служби, пише - ПРОЗАХІД.

Група реагування швидко затримала чоловіка. Затриманий виявився громадянином Республіки Молдова. Іноземця доставили у прикордонний підрозділ для проведення перевірочних заходів та прийняття стосовно порушника кордону правового рішення.До речі, цього ж дня затриманий вже тричі намагався перетнути державний кордон України у пункті пропуску «Шегині» у пішому порядку, та тричі польські прикордонники повертали його зворотно у зв’язку з відсутністю підстав перебування у Польщі. Чоловік пояснив причину своєї наполегливості тим, що він хотів працевлаштуватися у Польщі, але не мав всіх належних документів.

Також цього дня прикордонники відділу «Краківець» затримали неподалік державного кордону 41-річного громадянина Туреччини. Про ого появу у прикордонні військовослужбовцям повідомив місцевий мешканець.Обох порушників кордону доставили до прикордонних підрозділів для перевірки та складання документів з метою притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД