На саме Різдво у Львівській області згоріла церква: її гасили пожежники 4-х районів

Вогнем знищено церкву.

26.12.2020 17:38   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

25 грудня о 21:08 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в с. Грицеволя на вул. Шевченка, 22 Радехівського району в дерев’яній церкві критій бляхою, розміром 14×10 м, висотою 15 м.

Читайте також

У 14-поверховому будинку у Львові загорілася шахта ліфту
На Львівщині 94-річний чоловік згорів у власному будинку

Про це інформує ДСНС Львівщини, пише - Щоденний Львів.

До місця події, за підвищеним номером виклику, було негайно направлено вогнеборців Радехівського, Буського, Бродівського, Кам’янка-Бузького районів та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

На момент прибуття перших пожежно-рятувальних підрозділів будівля храму була повністю охоплена вогнем. Надзвичайники не гаючи часу приступили до ліквідації займання.

О 22:51 пожежу локалізовано та о 23:13 повністю ліквідовано.

Вогнеборцям вдалося врятувати дзвіницю від знищення вогнем.

Унаслідок пожежі отримав опіки шиї, обличчя та верхніх кінцівок хлопець, 2003 року народження – від госпіталізації відмовився.

До ліквідації займання залучалось 8 одиниці спецтехніки та 34 чоловіки особового складу”,  -йдеться  у повідомленні ДСНС.

Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів