Винуватцям у смерті 10-річної дитини винесено вирок

08.02.2021 10:38   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні відносно чотирьох працівників Дрогобицького РЕМ (60-річного і 45-річного електромонтерів оперативно-виїзної бригади, 43-річного майстра виробничої дільниці та 53-річного головного інженера) за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві особами, які зобов’язані їх дотримуватися, що спричинило загибель малолітньої дитини (ч.2 ст.272 КК України).

Читайте також

У Львові прокурори підозрюють підприємця у розтраті майже 1 000 000 грн
Прокурори вимагають повернути львів’янам приміщення вартістю понад 700 тис грн
Прокуратура Сколівщини судиться за сплату громаді Славська 175 тис грн пайової участі

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Як ми інформували раніше - у м. Дрогобичі, неподалік території одного з дошкільних навчальних закладів, 10-річний місцевий мешканець, переходячи кладку через річку у вигляді двох металевих труб, був уражений електричним струмом через несправність електромережі.

Суд підтримав аргументовану позицію Дрогобицької місцевої прокуратури та призначив кожному із засуджених покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади на підприємствах, установах, організаціях, чи займатися діяльністю, пов’язаною з виконанням робіт на кабельних лініях і діючих електроустановках на строк 3 роки.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews