На Львівщині вкотре «мінували» установи: вибухівку шукали у п'яти відділеннях банку

17.02.2022 15:03   Джерело: novyny.live
Опубліковано : Львівський Новинар

У Львові 16 лютого "мінували" відділення банків та школи. Вибухіви спецслужби не знайшли, зараз розшукують людину, яка надала неправдиве повідомлення. 

Про це повідомляють у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА. 

 

16 лютого вранці до поліції на номер "102" надійшло повідомлення про замінування усіх відділень "OTP Bank" в Україні. Повідомлення надійшло на електронну пошту керуючого банком у місті Києві. У Львівській області "замінованими" були п'ять відділень банку - м. Львів: вул. І. Франка, 20; вул. Наукова, 96А; вул. Чорновола, 41; вул. Чорновола, 59; м. Стрий: вул. Шевченка, 87.

На місця негайно виїхали відповідні служби. Повідомлення надійшло о 10:20, обстеження завершили о 12:15. Жодної вибухівки у відділеннях банку не знайшли. Зараз правоохоронці розшукують аноніма, який надав неправдиве повідомлення. 

Того ж дня, 16 лютого, анонім повідомив про мінування усіх шкіл у Львові. Учнів та вчителів евакуювали. вибухівки спецслужби не знайшли.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: novyny.live