Помер екс-начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія

Дмитро Загарія помер у віці 64 роки.

02.07.2022 16:13   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

У Львові у віці 64 роки помер екс-начальник Головного управління міліції Львівщини Дмитро Загарія.  Інформацію про смерть Дмитра Загарії у суботу, 2 липня, підтвердили ZAXID.NET в поліції Львівщини. Причини смерті колишнього начальника міліції не уточнюють. 

Полковник міліції Дмитро Загарія очолював Головне управління МВС України у Львівській області у 2014-2016 роках. Він став першим, кого призначили на цю посаду після Євромайдану на основі конкурсу та громадської люстрації. Раніше був заступником начальника обласної міліції Львівщини у 2002-2005 роках. У 90-х працював у Київському райвідділі міліції та довший час в карному розшуку.

Дмитро Загарія часто відвідував бійців батальйону міліції особливого призначення «Львів» у зоні бойових дій на Донбасі. У лютому 2015 року під час такої поїздки автомобіль, у якому їхав Дмитро Загарія, підірвався на фугасі біля Дебальцевого. Внаслідок вибуху Загарія, а також командир батальйону спеціального призначення МВС «Львів» Ігор Вольський отримали поранення.

У грудні 2016 року Дмитро Загарія подав у відставку з посади начальника обласної міліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews