Американська компанія Amsted Rail готується відкрити виробництво на Львівщині

04.10.2022 12:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Американська компанія, яка виготовляє комплектуючі до вагонів, готується співпрацювати зі заводом на Львівщині. Таку можливість обговорили під час зустрічі директора компанії з глобального бізнесу та начальника Львівської ОВА.

Про це інформує песслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Сьогодні, 27 вересня, очільник Львівської ОВА Максим Козицький зустрівся з директором з глобального бізнесу американської компанії «Amsted Rail» Еріком Лухманом. На зустрічі також були заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко та голова Асоціації інновацій транспортної інфраструктури України Андрій Смородін.

Компанія «Amsted Rail» працює в Україні з 2004 року та займається виготовленням продукції, пов'язаної з дорожньою галуззю. 

null
Фото з мережі Інтернет

«Ми співпрацюємо з «Укрзалізницею», там дуже задоволені нашим продуктом. Підшипники, які ми виготовили для них, функціонують майже 16 років – це унікальний досвід для української залізної дороги», – наголосив Ерік Лухман.

Він також зазначив, що «Amsted Rail» виготовляє продукцію, яка пов'язана з вантажними вагонами та їхньою стабілізацією. Комплектуючі зменшують натиск на колеса і рейки. 

«Ми хочемо відкрити у Львові виробництво підшипників та комплектуючих до вагонів. Це може бути як будівництво заводу, так і кооперація з компанією, яка вже працює на ринку. Зараз розглядаємо територію, складські приміщення одного зі заводів на Львівщині, щоб перевезти туди обладнання», – підкреслив Ерік Лухман.

Компанія «Amsted Rail» планує співпрацювати з цим заводом, щоб повернути на ринок України певну частину дорожніх комплектуючих, виробництво яких припинилось через російське вторгнення. 

«Львівщина готова працювати з міжнародними партнерами. Зручне розташування регіону дозволить усім, хто хоче розбудовуватись в області, співпрацювати з Європою.

Впевнений, що співпраця «Amsted Rail» зі заводом на Львівщині буде плідною», – підкреслив Максим Козицький.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews