У Львові виявили великий незаконний склад комплектуючих до літаків МІГ (ФОТО)

16.12.2022 11:19   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Незаконний склад комплектуючих до військової техніки виявили на одному із львівських ринків.

Франківською окружною прокуратурою міста Львова здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом придбання, отримання та зберігання матеріальних цінностей із території оборонного підприємства, завідомо одержаних кримінально протиправним шляхом (ч. 1 ст. 198 КК України).

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини. 

Під час обшуків у торгівельному павільйоні на одному із ринків Львова правоохоронці виявили і вилучили більш як 18 000 комплектуючих запчастин до військової авіатехніки, зокрема літаків МІГ.

Також проведено обшук на території іншої області, за місцем проживання особи, причетної до вчинення кримінального правопорушення, де також виявлено понад 40 000 аналогічних запчастин, технічна документація, телефони та інші речові докази по справі.  

null

За попередніми оцінками, вартість вилученого становить понад 250 млн грн.

Невідкладні слідчі дії тривають, вирішується питання щодо призначення ряду експертиз та встановлення осіб, причетних до вчинення злочину.

null

 

null

 

null

За даними слідства, під час обшуків правоохоронці вилучили понад 18 тисяч комплектуючих запчастин до військової авіатехніки, зокрема літаків МІГ.

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews