У Львові існує могила Путіна та цілий меморіал НКВС

02.04.2023 15:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Дивно бачити таке у Львові, ще й на дев’ятому році війни.

Уявляєте, над містом досі височить пам’ятник радянським окупантам, стоїть меморіал енкаведистам та лежать надгробки з промовистими прізвищами Путін і Калашніков! «Декомунізовано» лише оздоблення з кольорових металів, а все решта на місці.

null
Фото з мережі Інтернет

Пагорб Слави знаходиться на верхньому Личакові. І хоча з нього відкривається чудовий краєвид на Львів, та місце тут похмуре. Люди гуляють, де завгодно, лише не там. Це різко контрастує зі світлим та багатолюдним меморіалом Небесній Сотні, що на вул. Підвальній.

null
Фото з мережі Інтернет

Всередині меморіалу бачимо два пам’ятники. Праворуч – агенту НКВС, терористу та диверсанту Кузнєцову, який добряче нашкодив УПА. Ліворуч — О. Марченку, він перший підняв червоний прапор над Львівською Ратушею.

null
Фото з мережі Інтернет

Навколо пам’ятників є ряди надгробків. Частина з них має дивну дату смерті: кінець 1945 року. Друга Світова тоді вже давно минула. Єдина війна, яка тут все ще тривала, це між НКВД і УПА. Логічно припустити, що ці «герої» є з НКВС (потім КДБ) та воювали вони проти українських повстанців.

null
Фото з мережі Інтернет

Серед поховань є й могила Путіна, шкода що не Владіміра.

null
null
 
 
Митрополит Андрей Шептицький планував звести на цих землях собор, але завадила війна. У будь-якому випадку, лишати так як є зараз – ганьба! «Монумент Слави”, на вул. Стрийській знесли ще у 2019 році, а про ЦЕ забули.
 
 
null
На жаль, зараз тут комфортно “распалажилась” жменька окупантів. Тоді як наші герої туляться на Марсовому полі

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews