Львівський айтівець шантажував дівчину інтимними фото

21.04.2023 07:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловік вимагав 10 тис. грн та погрожував оприлюднити фото.

Личаківський районний суд Львова обрав міру запобіжного заходу львівському айтівцю, який заволодів інтимними фото дівчини та вимагав у неї 10 тис. грн. Йому оголосили підозру в вимаганні грошей та на час слідства призначили нічний домашній арешт.

Як вказано в ухвалі суду, чоловік працював на посаді фахівця з розробки та тестування програмного забезпечення торговельної мережі «Цитрус» (ТзОВ «Цетехно») у ТРЦ «Victoria Gardens» (його ім’я в судовій ухвалі приховане). Невстановленим судом способом чоловік заволодів інтимними фото дівчини та у березні 2023 року почав її шантажувати, вимагаючи у неї 10 тис. грн. В ухвалі суду не вказано, у яких стосунках вони перебували.

Чоловік вимагав у дівчини гроші через Instagram, погрожуючи розповсюдити фото. На початку квітня дівчина перерахувала йому одну тисячу гривень, а згодом ще дев’ять тисяч гривень. Другий переказ коштів здійснювався під контролем правоохоронців, бо дівчина звернулась в поліцію, яка оголосила чоловіку підозру в вимаганні грошей.

Підозрюваному призначили запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту (із 22:00 до 07:00).

Досудове розслідування справи триває.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews