«Ідіть нах*й зі своєю Україною»: у Львові сталася масова бійка між місцевими та переселенцями

28.05.2023 11:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Конфлікт виник між львів’янами та харків’янами.

У суботу ввечері, 27 травня, близько 21:30 години, у Залізничному районі Львова (мікрорайон Левандівка) стався конфлікт між мешканцями, який переріс у масову бійку. Відомо, що на вулиці Озерна, 12 між двома групами жителів після застілля виникла словесна перепалка. Конфлікт виник між львів’янами та харків’янами, - , повідомляє Варта-1.

За словами очевидців, харків’яни спровокували сутичку негативними висловами про Україну. Натомість на вигук «Слава Україні!» вони грубо відповіли: «Ідіть нах*й зі своєю Україною!». Після такої заяви розпочалася масова бійка, в результаті якої з обидвох сторін є потерпілі.

Внаслідок бійки, харків’янин і львів’янин отримали серйозне поранення голови – їх госпіталізовано до медичного закладу. Водночас, декілька осіб також отримали травми, проте медики надали їм допомогу на місці інциденту.

Додамо, що один з учасників намагався втекти з місця події, але його затримали жителі вулиці.

На місці події працювали два екіпажі патрульної поліції, нацгвардійці, дві карети швидкої допомоги, слідчо-оперативна група та ТОР.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews