Заступник голови Львівської облради склав повноваження

30.06.2023 12:10   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Причина рішення Євгенія Гірника — проблеми зі здоров’ям.

Перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник оголосив про складання повноважень.

Про це він написав у своєму Фейсбук.

Своє рішення він пояснив проблемами зі здоров’ям та необхідністю тривалої реабілітації. «Вірю, що розпочаті процеси незалежного аудиту майна спільної власності та прозорого конкурсу на посаду керівника відповідного управління будуть завершені результативно і Львівщина триматиме лідерство якісних державних змін», — зазначив політик.

Гірник подякував колегам за спільну роботу та землякам за підтримку. Євгеній Гірник обирався до обласної ради за списками партії ВО «Батьківщина».

6 квітня цього року Ірину Гримак віж партії «Європейська солідарність» звільнили з посади голови Львівської облради. У таємному голосуванні взяли участь 49 депутатів. За звільнення Ірини Гримак проголосували 48 обранців, ще один – утримався.

Причиною цього стало те, що депутатів не задовольнив звіт про роботу Гримак за останні два роки. На сесії вони неодноразово висловлювали свої претензії.

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews