Скандальна блогерка Алхім обізвала захід України «заводом диб**ів»

12.08.2023 16:15   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Блогерка Анна Алхім, яку раніше звинувачували в корегуванні російських ракет по лікарні у Дніпрі, знову потрапила у скандал. Тепер вона обізвала “д**ілами” жителів західних областей.

Про це повідомляє “24 канал”.

Алхім ніяк не може заспокоїтися. Спочатку вона заявляла, що досі слухає російську музику на стрімінгових платформах, бо їй це подобається. За її словами, не знала, що так спонсорує окупантів.

На особистій сторінці в інстаграмі, яка тепер приватна, блогерка опублікувала сторіс, в якій обізвала жителів західних областей України “заводом д**ілів”. Саме так Анна висловилася про мешканців Рівненщини, Тернопільщини, Хмельниччини, Львівщини, Волині та Закарпаття. Алхім не сподобалося, що в цих регіонах люди розмовляють українською мовою й можуть вимагати це від гостей.

“Ті, кому це не подобається, – можете відписатися. У мене багато друзів в Ужгороді ц ніхто не реагує так, як ви. Що ви хочете сказати, що я неправду опублікувала? Правду-правду”, – цинічно заявила Алхім.

Схоже, що блогерці зовсім не соромно за висловлювання, які вона транслювала на понад 661-тисячну аудиторію підписників. Ба більше, вона переконана, що має рацію та ні про що не шкодує.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews