На міжміських маршрутах Львівщини запрацювала система «check-in — сheсk-out»

26.10.2023 12:40   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Система вже працює на 74 маршрутах Турківського та Самбірського напрямків.

На міжміських автобусних маршрутах на Львівщині встановлюють валідатори системи «check-in — сheсk-out». Вони дозволять автоматично та без готівки розраховуватися за проїзд. Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

У міжміських автобусах на Львівщині вже встановили понад 800 валідаторів, і незабаром вони всі функціонуватимуть. Наразі система безготівкової автоматичної оплати «check-in — сheсk-out» працює на 14 маршрутах Турківського напрямку та на 60 — Самбірського.

Система «check-in — сheсk-out» працює так, що картку чи пристрій з NFC-чипом до валідатора потрібно буде прикладати двічі — на вході та на виході. Прикладаючи картку на вході, пасажири реєструватимуть початкову точку своєї подорожі, а на виході контакт потрібен, щоб система зафіксувала кінцеву точку маршруту, автоматично порахувала кількість проїханих зупинок та оплату за проїзд. Гроші з рахунку списуватимуться лише раз — після завершення поїздки.

«За відсутності покриття мережі, система працюватиме в offline-режимі і списання коштів здійснюватиметься після відновлення GSM зв’язку», — розповів заступник голови з питань цифрового розвитку Львівської ОВА Олександр Кулепін.

Якщо ж пасажири при виході з транспорту не прикладуть картку до валідатора, то система автоматично зніме з рахунку суму, рівну вартості подорожі від зупинки, на якій вони зайшли, до кінцевої. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews