Новий мовний скандал у Львові: чоловік назвав себе «святим москалем» і зухвало виспівував російськомовні пісні (ВІДЕО 18+)

05.01.2024 18:40   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У місцевих пабліках 5 січня оприлюднили відео інциденту з росіянином (так він себе представив) у Львові. У центрі міста чоловік за допомогою портативної колонки слухав російську музику.

Відтак, юнак підійшов та зробив йому зауваження. Після цього спалахнув словесний конфлікт, адже чоловік не чув аргументів та не розумів, чому від нього узагалі щось хочуть. Як зазначає паблік Новини.LIVE Львів, росіянин втік, тож люди навіть не встигли викликати поліцію, пише "Експрес"

На зауваження молодих людей, щодо того, що він слухає російську музику на вулиці міста, чоловік почав агресивно відповідати, мовляв, він знаходиться у Львові – місті Лева, а не "биків". На запитання чи він знає, що в Україні триває війна, чоловік відповів: "Це у вас війна, не у мене. Хочеш воювати – підеш".

Далі він почав розповідати, що народився "на Русі", а взагалі – в СРСР. "Не в "твоїй Україні", її тут близько не було, коли я народився. Я – росіянин, мене звати святий москаль. Ти не можеш мені заборонити розмовляти російською", – заявив не зовсім адекватний чоловік.

Хлопець, який підійшов та зробив зауваження росіянину, сказав, що викличе поліцію. На що чоловік відреагував знову не надто адекватно, сказавши, що він "закон для твого закону", і взагалі його звати "Ісус Христос". На цьому відео обривається, але пабліки вказують, що поліцію викликати не встигли, оскільки чоловік просто утік. 

Увага! Відео 18+, містить ненормативну лексику!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews