У Львові завершили прийом заявок на два архітектурні конкурси

03.02.2024 21:15   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові завершили прийом заявок на два архітектурні конкурси. Так 53 учасники зголосилися взяти участь у конкурсі проєктів Меморіального комплексу військових поховань Героїв України, а 17 — простору імені Євгена Коновальця. 

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Своєї проєкти учасники можуть подати до 1 квітня. Після цього журі буде вивчати та аналізувати їх, аби обрати переможців.

"Насправді, 53 заявки на конкурс по Меморіалу – це безпрецедентна кількість, і це дуже великий інтерес і дуже велика відповідальність усіх цих команд, щоби підійти правильно до цього об’єкту. Ми постійно їх підтримуємо, відповідаємо на питання, досилаємо нові матеріали, якщо це потрібно, і дивимося, щоб усі були в однакових умовах. Ми маємо дуже хороше журі і очікуємо на хороший результат", — каже керівник управління архітектури та урбаністики ЛМР Антон Коломєйцев.

За даними мерії, місто дало можливість подати свої пропозиції на конкурси і міжнародним учасникам, у співпраці з українськими архітекторами. Наразі інформація про учасників є закритою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews