Львівський забудовник ошукав покупців квартир на 23 млн грн

12.04.2024 12:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Жертвами зловмисника стали 38 майбутніх власників помешкань, яких він ошукав на загальну суму майже 23 мільйони гривень.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

У 2018-2022 роках директор будівельної компанії укладав договори купівлі-продажу на квартири у багатоквартирному будинку, який мав бути збудований в одному з сіл колишнього Пустомитівського району Львівської області.

Не маючи дозвільних документів на проведення будівельних робіт, керівник компанії укладав з клієнтами фіктивні договори купівлі-продажу  та отримував від них кошти у якості оплати, передоплати за майбутні помешкання. Однак, отримані гроші він не перераховував на рахунок товариства, а розпоряджався ними на власний розсуд – привласнював.

Будинок забудівельник так і не звів, а клієнти компанії зашились і без квартир, і без коштів. Таким чином, жертвою зловмисника стали 38 майбутніх власників помешкань, яких він ошукав на загальну суму майже 23 мільйони гривень.

Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews