На Львівщині засудили чоловіка, який протягом п'яти років ґвалтував малолітню дівчинку

12.06.2024 16:02   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Львівщині суд визнав винним 40-річного чоловіка у систематичному ґвалтуванні малолітньої дівчинки. Він проведе за ґратами 10 років.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, впродовж п'яти років мешканець одного з сіл Львівщини неодноразово ґвалтував малолітню дівчинку.

"Чоловік проживав в одному будинку разом з рідним братом, його співмешканкою та її дітьми. Дітей часто залишали йому доглядати, а він, користуючись відсутністю дорослих, систематично ґвалтував одну з дівчат", — йдеться у повідомленні.

Сексуальне насильство над дівчинкою розпочалося, коли їй було всього 7 років. Після зґвалтувань чоловік погрожував дитині, щоб та нікому не розповідала про скоєне. Під час судового засідання обвинувачений свою вину не визнав та не розкаявся. Однак, на підставі зібраних доказів прокурори довели його вину повністю.

"Під час судового розгляду діти для допиту не викликалися до суду, що дозволило їм уникнути повторної психологічної травми. Використано як докази показання неповнолітніх, отримані в "Зеленій кімнаті", — повідомляють у прокуратурі.

До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою. Дані про нього внесуть до Реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews