У львівському коледжі розгерметизувався вогнегасник. Є постраждалі

17.09.2024 15:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

В одному із коледжів Львова розгерметизувався порошковий вогнегасник. Чотирьох дівчат госпіталізували до лікарні.

Про це повідомили у пресслужбі Першого медоб’єднання Львова.

До лікарні Святого Миколая доправили чотирьох 15-річних дівчат. Усі пацієнтки – у стані середньої важкості. Наразі медики їм надають необхідну допомогу.

Як розповіла Суспільному речниця Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги Тетяна Андрєєва, усі госпіталізовані студентки коледжу, які в момент розгерметизації вогнегасника — перебували найближче до нього. Дівчат госпіталізували до лікарні із діагнозом "отруєння невідомою речовиною".

Педіатриня Дитячої Лікарні Святого Миколая Анастасія Данилко повідомила, що дівчат госпіталізували із скаргами на нудоту, запаморочення та втрату свідомості. Наразі пацієнток госпіталізували у відділення для подальшого спостереження.

У пресслужбі Львівської міської ради уточнили, що подія трапилася у Львівському професійному коледжі моделювання і ресторанної справи. Там впав і здетонував вогнегасник. Це трапилося під час повітряної тривоги, коли учні перебували в укритті.

"Вогнегасник пусковою частиною впав донизу, що спричинило випуск вуглекислого газу. Через концентрацію випарів дівчата, які перебували найближче до вогнегасника, вчаділи", — говорить керівник відділу професійної освіти Львівської міської ради Богдан Іванусь.

Наразі з’ясовують за яких обставин вогнегасник впав на землю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews