У Львові чоловік побив на працівників швидкої під час виклику

24.10.2024 11:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У середу, 23 жовтня, у Львові чоловік напав на працівників бригади Екстреної медичної допомоги під час виклику. Через отримані травми двоє потерпілих потрапили до лікарні. Правоохоронці затримали нападника.

Про це пише LVIV.MEDIA з посиланням на джерела у пресслужбі поліції Львівської області.

Випадок трапився напередодні, пізно ввечері на вулиці Стрийській, коли працівники Екстреної медичної допомоги прибули на виклик. Як уточнили LVIV.MEDIA у пресслужбі Екстреної медичної допомоги, на місце виїжджала бригада із Першої львівської підстанції. “Там були лікарка, фельдшер, водій. Лікарка не постраждала”, — зазначила речниця Тетяна Андрєєва. Чоловік побив фельдшера та водія “швидкої”. На місце викликали поліцію, нападника затримали. Обох потерпілих працівників доставили до лікарні.

Чи це та ж людина, якій приїхали надавати допомогу — наразі невідомо. Однак, напад трапився у тій же будівлі, в яку прибули медики за викликом, зазначили у пресслужбі “швидкої”.

У пресслужбі підтвердили напад на медиків, детальнішу інформацію уточнюють.

“До слова, за останній період це вже другий напад на бригаду Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф при наданні ними медичної допомоги. Вкотре закликаємо посилити відповідальність за напад на медичних працівників при виконанні службових обов’язків!”, — зазначили медики.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews