«Опілля» підтримує розвиток спорту(R)

24.06.2017 18:17   Джерело: LvNews
Опубліковано : Новини Львівщини

Корпорація “Опілля” виступила офіційним спонсором Тернопільського напівмарафону (Ternopil Half Marathon "Grand Lake"), що відбувся 18 червня.

Тернопільський напівмарафон 2017 (Ternopil Half Marathon — Grand Lake) — це спортивний забіг, який включає кілька дистанцій для дорослих та окрему програму для маленьких любителів бігу. Основна дистанція — 21 км, додаткові — 10 та 5 км.

Основні цілі заходу — залучення тернополян та гостей міста до здорового способу життя, популяризація активного відпочинку, популяризація Тернополя серед туристів та спортсменів з інших регіонів.

Такий захід відбувся у Тернополі вперше. Сюди, за словами організатора заходу Романа Задорожного, з’їхалися бігуни з 50 міст і сіл України. Прибули також учасники з Німеччини, Азербайджану та Туреччини. Загалом же на дистанцію марафону вийшло 250 учасників. У рамках марафону відбувся благодійний забіг “Біжу заради мрії”. Зібрані від нього кошти будуть спрямовані на підтримку сімей загиблих учасників АТО.

Повернення добрих традицій є одним з головних принципів “Опілля”

Найбільше серед учасників було людей віком від 20 до 39 років. Проте були учасники старші 60-ти років.

Директор з маркетингу ТОВ “Пивоварня “Опілля” Володимир Гомівка зазначив, що такі заходи є корисними, особливо для формування правильних цінностей у молоді.

“Корпорація “Опілля” з великим задоволенням підтримує спортивні заходи, оскільки вони дозволяють прищеплювати правильні цінності, особливо молодому поколінню. Коли ми говоримо про повернення добрих традицій, то йдеться не лише про виробництво якісної натуральної продукції, а й про повернення традицій спортивних. “Пласт”, “Сокіл” та багато інших організацій починалися зі спортивних змагань, але сприяли правильному патріотичному вихованню. Такі марафони є позитивним кроком до повернення добрих традицій і залучення до них більшої кількості людей. “Опілля” і надалі буде підтримувати такі заходи”, — сказав керівник напрямку маркетингу “Опілля”.

Джерело: НОВА Тернопільська газета


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews