Підприємець незаконно використовував 52 га землі на Львівщині

Вирощували соняшник.

30.09.2017 10:30   Джерело: Zaxid.Net
Опубліковано : Патрік Скеля

На території однієї із сільських рад Перемишлянського району підприємство самовільно зайняло 52 га, на якій незаконно здійснювало сільськогосподарську діяльність. На цих землях вирощували соняшник, пише - Zaxid.Net.

Читайте також

Підприємець з Івано-Франківська за чотири дні пішки дійшов до Львова
Львів'яни створили виробництво арахісової пасти з мільйонними оборотами
Львівським молодим приватним підприємцям пенсія не світить (Відео)

Однак документів та відповідних рішень сільської ради про передачу ділянки у власність та користування підприємство не мало, пвідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки, яким завдано шкоди її законному власнику). За це передбачено арешт до шести місяців.

Вирощений врожай соняшника є речовим доказом у провадженні, тож на нього, за клопотанням Золочівської місцевої прокуратури, суд наклав арешт. Крім цього, суд наклав арешт на землю і заборонив фірмі розпоряджатись та обробляти ділянку.

Слідство встановлює осіб, причетних до злочину та виявлення фактів самовільного зайняття інших земельних ділянок цією фірмою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.Net