Львів’янина, який «замінував» проспект Свободи, затримали

14.11.2017 12:41   Джерело: Львівські
Опубліковано : Патрік Скеля

Випадок стався вчора близько 3 години дня. На гарячу лінію поліції надійшло повідомлення про вибухівку біля статуї Матері Божої у центрі міста, пишуть - Львівські.

Читайте також

Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл
Чи варто на Львівщині очікувати вибухів складів з боєприпасами

Після обшуку тротилу не знайшли, а інформатора затримала поліція. Про це інформують у прес-центрі поліції Львівської області. 13 листопада львів’янин зателефонував у поліцію і повідомив, що біля статуї Матері Божої він заклав 3 кілограми тротилу. На місце події вирушили спецслужби. Після перевірки території жодних підозрілих предметів не виявили. Проте поліцейським вдалось встановити, що повідомив про вибухівку 40-річний львів’янин. Особу затримали і відвезли у поліцію.

Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження на підставі статті про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу життю людей. Санкція статті передбачає ув’язнення винного на термін від 2 до 6 років. Проводиться розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські