Працівники Львівської залізниці обікрали держпідприємство на 600 000 грн

20.11.2017 23:34   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині поліцейські спіймали «на гарячому» групу злочинців, що систематично крали з держпідприємства метал, пишуть - Варіанти.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
«Укрзалізниця» призначила два нові поїзди до Львова

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці припинили діяльність злочинної групи, учасники якої викрадали майно однієї із розташованих на Львівщині філій ПАТ «Укрзалізниця» для подальшої реалізації.

У суботу, 18 листопада, під час викрадення чергової партії деталей, вагою понад 20 тонн, було викрито трьох чоловіків, двоє з яких виявились працівниками філії.

Як встановили правоохоронці, працівники систематично викрадали металеві частини і механізми, які утворювались у процесі діяльності підприємства, після чого партіями вивозили їх і реалізовували як брухт чорних та кольорових металів.

Оперативники задокументували незаконне заволодіння майном Львівської залізниці на суму понад 600 000 гривень.

Зловмисників затримано в порядку ст.208 КПК України та повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від 3 до 6 років позбавлення волі.

Наразі правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до скоєння злочину, а також мережу збуту викраденого майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти