Доцент «Політеху» сидітиме під домашнім арештом через хабар

15.01.2018 14:26   Джерело: Львівські
Опубліковано : Патрік Скеля

Таку міру запобіжного заходу, а також носити електронний браслет, чоловік зобов’язаний дотримуватись під час слідства. Про це повідомляють у прес-центрі прокуратури Львівської області, пишуть - Львівські.

Читайте також

Жінці, яка отруїла рибою понад 70 чоловік, обрали запобіжний захід
Суд переніс слухання справи депутатів-хабарників Винниківської міської ради
Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

Доцента НУ «Політехніка» затримали на хабарі у власному кабінеті 11 січня при отриманні неправомірної вигоди у сумі 370 доларів США від студента. За це викладач пообіцяв успішний захист диплому та складання іспиту. Зловмиснику вже оголосили про підозру у взятті хабара (ч.3 ст. 368 КК України). Галицький районний суд обрав міру запобіжного заходу доценту – цілодобовий домашній арешт та носіння електронного браслету. «Львівські» додають, що під час затримання у кабінеті викладача правоохоронці найшли також 21 тисячу гривень та перелік студентів, які, ймовірно, давали хабарі.

За вчинений злочин чоловіку загрожує до 10 років ув’язнення, 3-річне позбавлення права обіймати певні посади та конфіскація майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські