Китайці зацікавилися виробництвом львівських електроавтобусів

14.02.2018 19:30   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 14 лютого, працівники Львівської міської ради провели зустріч з представниками компанії з Китаю «Beijing electric power automatic», які зацікавлені у виробництві електроавтобусів спільно з міськими виробниками.

Читайте також

У Львові експонують китайські імператорські скарби, які планували передати Сталіну
Китайські інвестори планують побудувати ТЕС в Львівській області

Про це повідомили в ЛМР, пише - Дивись.info.

Також начальник управління інвестицій та проектів Ольга Сивак презентувала делегації з Китаю інвестиційні проекти, які станом на сьогодні реалізовують або планують реалізувати у Львові.

Під час зустрічі обговорили можливості співпраці у сфері машинобудування, зокрема у виробництві електроавтобусів. Представники компанії «Beijing electric power automatic» Лі Ян та Джу Лімінг зацікавлені у виробництві такого транспорту спільно з міськими виробниками.

З боку Львівської міської ради директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід, начальник управління інвестицій та проектів Ольга Сивак,  голова комісії фінансів та планування бюджету Вікторія Довжик, в.о.директора ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський розповіли про показники ключових галузей, які динамічно розвиваються у Львові, а також представили проекти, які реалізовують у місті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info