На Львівщині судитимуть 25-річного водія, який скоїв ДТП і втік

03.04.2018 11:46   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліціянти завершили розслідування автопригоди, у якій постраждав 27-річний стриянин, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львові шукають водія-втікача, який вчинив ДТП
У Львові розшукують водія-втікача, який збив на смерть травмував жінку-пішохода

Про це повідомили сьогодні, 3 квітня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли:  «Зіткнення двох іномарок трапилося восени минулого року на вулиці Сколівській у Стрию. Водій «Mercedes-Benz» залишив місце події, а травмований водій «Peuget 206» потрапив на лікарняне ліжко».

«Під час досудового розслідування з’ясовано, що 25-річний стриянин, керуючи 22 жовтня близько 20.00 на вулиці Сколівській у Стрию автомобілем «Mercedes-Benz E-300», грубо порушивши правила дорожнього руху й, проявивши злочинну недбалість та неуважність до дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху, де вчинив зіткнення з автомобілем «Peuget 206», яким керував 27-річний місцевий житель. Травмованого водія «Peuget» було доставлено до лікарні, а водія «Mercedes-Benz», який втік з місця події, згодом розшукали поліцейські. Внаслідок автопригоди, за результатами експертизи, водій «Peuget» отримав тілесні ушкодження середньої важкості», – поінформували також у Головному управлінні поліції у Львівській області.

«Досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами ) Кримінального кодексу України, скеровано на розгляд суду. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews