За два дні у Львові поцупили 15 решіток дощоприймачів

07.04.2018 14:42   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР, надіслав звернення в поліцію щодо вжиття заходів для недопущення крадіжок та перевірки пунктів прийому металобрухту.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)

У прес-службі Львівської міськради повідомили у середу, 4 квітня, що у Львові вкрали за два дні у Львові 15 решіток дощоприймачів. Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк конкретизувала: «15-16 березня було вкрадено 11 решіток дощоприймачів на вулиці Богданівській».

«Підрядна організація ТзОВ «Онур», яка виконує ремонтні роботи на цій вулиці, встановила нові решітки. Однак, вчора вночі, чотири решітки знову викрадено. Вартість одної решітки 3,5 тисячі гривень. Департамент надіслав звернення в поліцію щодо вжиття заходів для недопущення крадіжок та перевірки пунктів прийому металобрухту», – поінформувала також Ірина Маруняк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews