У Львові звільнили лікарку, яка у нетверезому стані приймала дітей

Безробітними стали також медсестра і санітарка ОХМАТДИТу.

20.04.2018 23:34   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Лікарку-педіатра Львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ, яка перебувала на робочому місці у нетверезому стані, звільнили з роботи. Разом з нею безробітними стали медсестра і санітарка.

Читайте також

Шокуючий випадок: у львівському «Охматдиті» дітей приймала нетвереза лікарка

Про це повідомила головна лікарка ОХМАТДИТу Мар’яна Возниця, пише - ZAXID.NET.

«Цей педіатр вже у нас не працює. Як і медсестра та санітарка. Також проведено на всіх рівнях розмови з персоналом. Як я і говорила: такому у нас не місце. Висновки зробили всі»,- сказала Мар’яна Возниця.

Нагадаємо, 15 квітня педіатра у нетверезому стані помітили батьки, які прийшли з дитиною на прийом в лікарню ОХМАТДИТ. Під час огляду дітей вони і побачили, що лікар перебуває у нетверезому стані. Батьки викликали поліцію і написали заяву. Педіатр і не заперечувала, що вживала алкогольні напої. І не вона одна. Виявляється, цього дня медики святкували народження внука в однієї з медсестер.

Головна лікарка ОХМАТДИТу Мар’яна Возниця не стала замовчувати цей прикрий випадок, відкрито прокоментувала його у соцмережах і вибачилася перед пацієнтами від імені лікарні.

«Такому у нас не місце», - написала вона у Facebook.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET