Львівська ОДА перерахувала на потреби області 35,9 млн. гривень

21.04.2018 08:26   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

В облдержадміністрації запевнили: «На потребу бюджетних установ Львівщини спрямували більше 35 мільйонів гривень».

У прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомили вчора, 20 квітня: «За поточний тиждень з обласного бюджету перераховано, відповідно до потреб бюджетних установ та одержувачів коштів,  35,9 млн. гривень, що забезпечило повноту та своєчасність виплати заробітної плати в бюджетній сфері, оплату спожитих енергоносіїв», пише - Щоденний Львів.

«Також спрямовано кошти на вивезення твердих побутових відходів зі Львова – чотири мільйони гривень, на природоохоронні заходи - 3,6 млн. гривень, на заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення – 0,8 млн. гривень, на фінансову підтримку засобів масової інформації – 0,5 млн. гривень, на відшкодування відсотків за кредитами, отриманими на енергозбереження – 0,4 млн. гривень, на забезпечення дітей-інвалідів та дітей з важкими інтоксикаціями-медичними препаратами виробами медичного призначення та дезіноксикаційною терапією – 0,3 млн. гривень», – поінформувалив прес-службі Львівської облдержадміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews