Два водії не поділили вулицю: поламані ребра, пробита легеня і розшук «переможця»

Справою займаються слідчі.

01.05.2020 09:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Дорожній конфлікт між двома львівськими водіями закінчився переламом ребер в одного з них і пробитою легенею. Його суперником уже займаються слідчі поліції, пише - WestNews.info.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, конфлікт між двома водіями, що їхали у попутному напрямку, виник 25 квітня на вул. Спокійній у Львові. Почалося усе з того, що один з водіїв випадково чи зумисне підрізав іншого, а пізніше словесний конфлікт переріс у фізичний. В результаті «переможець» зірвав номерний знак з автомобіля суперника і поїхав з місця конфлікту.

Коли приїхали поліцейські, то виявили, що у потерпілого водія зламані ребра. Його відразу ж госпіталізували, а у лікарні виявилося, що зламане ребро ще й пробило одну з легень.

Іншого водія завдяки камерам спостереження Центру безпеки міста патрульним поліцейським вдалося за кілька годин знайти у його квартирі на Сихові.

Оскільки у патрульних була інформація лише про марку автомобіля, час і напрямок яким рухалися ці транспортні засоби, вони почали шукати спільно із Центром безпеки міста відео із камер спостережень, які зафіксували їх.

Відтак, патрульні встановили номерний знак і можливі місця перебування цього автомобіля. Екіпаж виявив його на вулиці Чукаріна.

Поліцейські почали опитувати мешканців усіх квартир і таки встановили ймовірного зловмисника. 31-річний львів'янин відмовився відчиняти двері і повідомив, що буде спілкуватися з поліцейськими лише в присутності адвоката. Інформацію передали у Франківський відділу поліції.

Номерний знак з автомобіля потерпілого знайшли на вулиці Роксолани.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews