Вадим Рабінович зустрівся з українським політв’язнем Карпюком

19.07.2017 23:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Тарас Жак

Голова парламентського підкомітету з прав людини та політичної партії “За життя” Вадим Рабінович заявив, що вже два роки займається звільненням засудженого у Росії українського політичного в’язня Миколи Карпюка.

Голова підкомітету Верховної Ради з прав людини і голова політичної партії “За життя” Вадим Рабінович зустрівся у Росії із засудженим до 22 з половиною років в’язниці українцем Миколою Карпюком.

Про поїздку у Володимирський централ політик розповів під час прямого включення на своїй сторінці у Facebook.

“Ось і сталося! Я раніше боявся про це писати. Це місто Володимир – знаменитий Володимирський централ. Щойно мені вдалося зустрітися з Миколою Карпюком, який вже три роки перебуває тут. Усі подробиці я розповім у Києві. Але я дуже задоволений тим, що цей мужня людина зберігає волю, твердість, і, я думаю, що після нашої зустрічі він ще більше зміцніє духом. Дякую усім, хто допомагав організувати цю зустріч!” – заявив Рабінович.

Нардеп підкреслив, що представники української влади не займаються питанням Карпюка належно.

“Україно! З далекого міста Володимира – Володимирського централу – передаю усім вітання від політв’язня Миколи Карпюка, який вже три роки перебуває тут. І, на жаль, у нас не доходили руки до нього. Хочу вам сказати: він живий-здоровий і посміхається”, – повідомив політик.

Він додав, що займається звільненням Карпюка вже два роки і розповість більше подробиць про зустріч з українським політв’язнем, коли повернеться у Київ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews