Скандальна львівська студентка, яка заморила голодом хом`ячка, вирішила стати зоозахисником

Дівчина пообіцяла довести свою любов до тварин волонтерством.

02.02.2018 14:30   Джерело: ТСН
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові 18-річна дівчина опублікувала у соціальній мережі відео з мертвою тваринкою, і в ролику розповіла, що тварину не годувала, тому її хом’як на прізвисько Піо-Піо помер від голоду. Зоозахисників цей факт розлютив, і вони написали заяву в поліцію, йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте також

Цирк з тваринами – це ганебне явище, яке має зникнути, – зоозахисниця
Як львівські копи врятували хом'ячка
Тернополянка розповіла, які тварини найчастіше помирають

На відео дівчина заявила, що не треба їй дарувати хом’яків і в нецензурній формі висловила своє байдуже ставлення до них. Ролик із мертвою твариною в пакетику супроводжувався сміхом. Тепер Наталія виправдовується, що насправді все це був чорний гумор, а причина появи відео – розставання з хлопцем, котрий подарував тваринку, та бажання йому насолити. Насправді ж, за її словами, хом’ячок на прізвисько Піо-Піо жив у неї півтора року і помер власною смертю. «Годували його всі троє: я і ше двоє дівчаток, з якими я живу. Він жив у хороших умовах, інколи я думала, що він краще харчується, ніж я, як студент», - твердить дівчина.

Дівчина опублікувала у соціальній мережі відео з мертвою тваринкою. У ролику розповіла, що тварину не годувала, тому її хом’як на прізвисько Піо-Піо і помер. Зоозахисників цей факт страшенно розлютив. А дівчина пояснила причини свого вчинку.

Місцеві зоозахисники не приховують обурення. «У відео вона розповідає, як заморила хом’ячка голодом, розповідає вона це з задоволенням. Це неприпустимо – таке викладати в інтернет. По-перше, дивляться діти. Є стаття – пропагування жорстокого поводження з тваринами», - каже Устина Бойко. У поліграфічному коледжі, де вчиться Наталя, шокуюче відео з мертвим хом’ячком теж бачили та навіть збирали педагогічну раду, де вирішили дати дівчині ще один шанс. «У мене в кабінеті вона дуже гірко плакала, шкодувала про це. Будемо її брати під материнський, не хочу казати контроль адміністративний, щоб вона зрозуміла, що це вчинок, який неможна повторювати у своєму житті», - розповіла керівник закладу Марія Слоцяк.

Аби довести любов до тварин, Наталія веде журналістів у натуралістичний центр. Там підтверджують, що хом’ячок міг справді померти власною смертю. «Хом’ячки живуть не дуже довго. Хом’ячки часто в домашніх умовах можуть вмерти від стресів. Навіть перепад температури», - пояснив працівник центру Сергій Погодін. Однак чи винна Наталія у смерті тварини, тепер буде з’ясовувати поліція. Сама ж дівчина вже пообіцяла влаштуватися волонтером у притулок для тварин.

Кореспондент ТСН Марічка Кужик


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТСН