У Львові фанати київського «Динамо» побили водія автобуса

23.04.2018 11:45   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

У неділю, 22 квітня, у Львові група футбольних уболівальників ФК «Динамо» напала на водія автобуса №3А. Напад відбувся близько 20:00, на кінцевій зупинці автобуса біля ТРЦ Кінг-Крос Леополіс, повідомив на своїй сторінці у Facebook працівник поліції Ігор Зінкевич, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

У Самборі невідомий чоловік побив 13-річного хлопця
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення

На місце події прибула патрульна поліція. У зв'язку з побиттям водія затримано групу фанатів футбольного клубу «Динамо» (Київ).

Директор комунального АТП-1, яке обслуговує маршрут №3А, Орест Хамула повідомив, що водія госпіталізували у міську 8-му клінічну лікарню. Там йому надали медичну допомогу і відпустили додому.

«Водій здійснював посадку пасажирів. Група вболівальників, ймовірно, у нетверезому стані підійшла до автобуса №3А та почала виламувати двері. Водій вийшов до них, зробив зауваження. Молоді люди побили водія, розбили ніс. Очікуємо, що цих хуліганів буде знайдено та притягнено до відповідальності», - розповів Орест Хамула.

У неділю неподалік від місця нападу на стадіоні «Арена Львів» відбувся матч між «Динамо» і «Вересом» з Рівного. Кияни перемогли із рахунком 4:1.

У прес-службі Національної поліції ZAXID.NET повідомили, що всього затримали вісьмох осіб. Їх доставили у Пустомитівський відділ поліції. Триває з'ясування осіб нападників і обставин інциденту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET