Львівський аеропорт відкрив цього року дев’ять нових напрямків

25.06.2018 16:51   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького запустив з початку року дев’ять нових міжнародних авіарейсів.

Читайте також

Між Львовом і Брно можуть запустити пряме авіасполучення
Київська компанія платитиме ₴1,35 млн в місяць за оренду duty free у львівському аеропорту

Про це повідомили в понеділок, 25 червня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Зокрема, компанія «Wizz Air» запустила чотири нових напрямки. Від 25 березня зі Львова вже можна полетіти до Дортмунда, з 26 березня – до Гданська і Катовіце, з 1 травня – до Лондона», пише - Щоденний Львів.

«Польська авіакомпанія «LOT» відкрила 27 березня напрям Львів-Ольштин, З 27 квітня зі Львова діє прямий рейс до Барселони (авіакоманія «МАУ»). 8 червня авіакомпанія «Yanair» запустила новий рейс Львів-Батумі», – поінформували також в облдержадміністрації.

«23 червня два нових напрямки відкрила італійська компанія «Ernest Aіrlines». З Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького прямим авіасполученням можна полетіти до Риму (аеропорт Фіумічіно) та до Мілану (аеропорт Мальпенса). Наприкінці жовтня ірландський лоукостер Ryanair відкриє авіарейси зі Львова до Кракова, Лондона, Меммінгена, Варшави, Дюссельдорфа», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews