Працівники львівської прикордонної служби вилучили в українця понад 300 грам героїну

Громадянин України намагався перевезти 340 грамів героїну через кордон.

24.10.2018 14:32   Джерело: LV Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

Інцидент стався у неділю, 21 жовтня, на прикордонному пункті пропуску у Грушові. В автомобілі Volkswagen, яким керував 39-річний українець, прикордонники виявили 340 грамів героїну, які чоловік заховав під обшивкою у даху автомобіля. Наркотики знайшов тренований пес, пише - .

У відділі комунікації Держприкордонслужби зазначили: «Під час оформлення подорожуючого, 1979 року народження, прикордонники з’ясували, що щодо нього є доручення іншого державного правоохоронного органу. Було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду транспортного засобу. Під декоративною обшивкою стелі іномарки було знайдено 4 пакети з речовиною світло-коричневого кольору загальною вагою 340 г. За результатами експрес-тесту встановлено, що знайдена речовина є героїном».

Відтепер триває рослідування. Наркотики у провопорушника вилучили.

Такий злочин підпадає під ст. 305 ККУ –контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн