На Львівщині пес врятував туриста, який зірвався з обриву

03.03.2019 16:28   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

У Сколівському районі на Львівщині,   чоловік, який вигулював свого пса, виявив  на дні обриву людину, яка самостійно не могла піднятися на поверхню, пише - Четверта Студія.

Читайте також

Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл
Рятувальники вночі знайшли туристів, які заблукали
Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

Як повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області, 1 березня о 01:35 надійшло повідомлення про те, що  в курортному селищі Славське Сколівського району місцевим мешканцем при вигулі собаки було виявлено в обриві людину.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи пошуково-рятувальної частини, які за допомогою ношів і рятувальних мотузок витягнули чоловіка та передали працівникам медичної служби. Як виявилось,  потерпілий – 41-річний житель міста Львова.

До рятувальної операції залучили 6 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Наразі не повідомляється. за яких обставин чоловік зірвався в обрив, а також скільки часу від там пробув до порятунки. Чи є травми у потерпілого – не зазначається.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія