Чоловіку, який до смерті побив товариша, «світить» до 10 років за гратами

12.08.2019 09:33   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури жителю м. Трускавець повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення

Подія трапилася 25 липня цього року у м. Трускавець на Львівщині. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Дивись.info.

Встановлено, що 41-річний зловмисник, під час раптового конфлікту із 47-річним чоловіком, наніс йому один удар рукою в голову, внаслідок чого заподіяв тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, перелому основи склепіння черепа, забою головного мозку з формуванням внутрішньо мозкових гематом лобних та скроневих долей, отогематоліквореї зліва та набряку головного мозку. Від отриманих травм потерпілий помер у Дрогобицькій міській лікарні №1.

01 серпня фігуранту повідомлено про підозру та за клопотанням сторони обвинувачення обрано найсуворішу міру запобіжного заходу – тримання під вартою без визначення розміру застави. Досудове розслідування триває, призначено низку судових експертиз, проводяться необхідні слідчі дії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info