Затримали мінера, який намагався підірвати авто львівського бізнесмена

30.10.2019 16:24   Джерело: SYLA News
Опубліковано : Патрік Скеля

Зловмисника, який підклав вибухівку на шляху авто директора та засновника компанії «Парус Девеломпент» Олега Манзія у травні цього року, спіймали, пише - SYLA News.

Читайте також

Потужний вибух у Львові: оприлюднені подробиці
У Львові педагог «замінував» психлікарню: з будинку вивели майже сотню пацієнтів

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомила прокурор Львівськлї області Ірина Діденко.

«Щойно оголошено підозру виконавцю резонансного замаху на вбивство, про яке добре пам’ятають львів’яни. 15 травня цього року на вулиці Трускавецькій у Львові пролунав вибух. Невідомий підклав вибуховий пристрій під авто «БМВ Х6», за кермом якого перебував львівський бізнесмен. На щастя, потерпілий залишився живим.

У результаті скоординованої роботи правоохоронних органів вдалося виявити виконавця злочину. Ним виявився 49-річний львів’янин. При спробі вручити йому підозру за місцем проживання, такому вдалось втекти, однак його було виявлено на межі Львівської та Тернопільської областей, де й повідомлено про підозру. Він затриманий, прокураторою зараз вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу», – написала вона.

Нагадаємо, що за інформацією Національної поліції у Львівській області, водій тоді повідомив, що виїхав з парковки та наїхав на наїхав на якийсь предмет. Коли почув звук вибуху, то відразу ж вискочив з авто та повідомив поліцію.

Ніхто внаслідок вибуху не постраждав.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: SYLA News