Внаслідок пожежі на Львівщині загинула власниця будинку

28.01.2020 22:56   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

26 січня о 18:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в селі Дубина в Бродівському районі Львівської області.

Читайте також

Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові
Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 40-го державного пожежно-рятувального поста в селі Заболотці та 10-ї державної пожежно-рятувальної частини з Бродів. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікон будівлі вибивався густий чорний дим, пише - Щоденний Львів.

Не гаючи часу, рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору й розпочали ліквідацію загорання. Під час розвідки пожежі в кімнаті, де виникло загорання, виявили тіло загиблої жінки.

Загиблою виявилась власниця будинку – жінка 1968 року народження. О 19:26 вогнеборці локалізували пожежу, а о 19:55 повністю ліквідували в складі однієї ланки газодимозахисної служби. До ліквідації пожежі залучили шістьох рятувальників і дві одиниці спецтехніки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів