У Червонограді на пожежі виявлено тіло чоловіка

09.03.2020 13:24   Джерело: «Вибір»
Опубліковано : Патрік Скеля

9 березня о 01:45 год до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Червоноград по вул. Степана Бандери 37 на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.

Читайте також

Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові
Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

На місце пожежі було відправлено 2 пожежно-рятувальні відділення 33-ої пожежної частини м. Червоноград, пише - «Вибір».

По прибуттю, було встановлено що сусіди ліквідували займання самотужки, та винесли тіло бездиханного власника , чоловіка 1974 року народження. Рятувальники аби переконавшись у відсутності небезпеки, провели розвідку та переконались і ліквідації займання.

Вогнем було пошкоджено підлогу на площі 0,5 м кв.

Причини займання та смерті власника встановлюють правоохоронці.

З початку року на теренах Львівщини під час пожеж уже загинуло 25 людей, ще 10 травмувались. Рятувальники Львівщини нагадують мешканцям області про важливість дотримання правил пожежної безпеки, особливо в нічний час, адже часто люди не встигають зреагувати на пожежу під час сну, та отруюються продуктами горіння, після чого втрачають свідомість та не можуть самотужки вибратись із помешкання, особливо це стосуються старших людей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: «Вибір»