На Львівщині слідчі поліції завершили досудове розслідування щодо посадовців , які підозрюються у вимаганні хабаря з підприємця

27.05.2020 13:31   Джерело: Стопкор
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині слідчі поліції завершили досудове розслідування щодо посадовців , які підозрюються у вимаганні хабаря з підприємця.

Читайте також

На Львівщині посадовця-хабарника засудили до 6 років

Відповідний обвинувальний акт слідчі ГУНП у Львівській області скерували до суду. Фігурантам загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, пише - Стопкор.

У січні 2020 року оперативники Управління стратегічних розслідувань у Львівській області спільно зі співробітниками відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективи) слідчого управління поліції Львівщини та за процесуального керівництва прокуратури області, затримали керівника одного з управлінь державної установи та його підлеглу за вимагання неправомірної вигоди з підприємця.

Як встановили правоохоронці, зловмисники, бувши службовими особами, до обов’язків яких належить державний нагляд за дотриманням санітарного законодавства, вимагали та отримали від потерпілого неправомірну вигоду в сумі 300 доларів США та 10 тисяч гривень за сприяння у видачі акту санітарно-епідеміологічного обстеження приміщення, у якому чоловік мав намір відкрити кабінет стоматології.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, слідчі ГУНП у Львівській області завершили та скерували до суду обвинувальний акт. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Львівської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Стопкор




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз