Двоє жителів Турківщини отримали вироки за зрізані ялиці та смереки

18.02.2021 11:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Закінчено судовий розгляд у кримінальних провадженнях щодо 32-річного та 60-річного жителів Турківського району, яких обвинувачували у незаконній порубці деревини та території природно-заповідного фонду (ч.3 ст.246 КК України).

Читайте також

У Дрогобичі розслідують незаконну вирубку дерев в парку
У Турківському районі поліцейські вилучили незаконно зрубану деревину

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

У суді прокурором Самбірської місцевої прокуратури доведено, що житель села Верхній Турів незаконно зрізав чотири ялиці, чим завдав шкоди у розмірі 22 тис грн, а  житель села Нижня Яблунька незаконно зрізав три смереки та одну ялицю, чим завдав шкоди у розмірі 11 тис грн.

Вироком суду обвинувачених визнано винними в скоєнні злочинів та призначено  покарання – 3 роки позбавлення волі з іспитовим строком, впродовж якого засуджені зобов’язані: без погодження з органом з питань пробації не виїжджати за межі України, періодично з’являтися для реєстрації та повідомляти про зміну місця роботи чи проживання уповноважені органи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews