Ракетний удар по Львову: кількість жертв збільшилася до 10

07.07.2023 08:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Під завалами будинку, зруйнованого ракетною атакою РФ Львові, знайшли тіло 10 жінки.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий. 

"Щойно знайшли 10 тіло. Жінка. Зараз надзвичайники вивільняють загиблу від завалів. На цьому рятувально-пошукову операцію буде завершено".

Відомо, що рятувальники продовжували пошуки впродовж всієї ночі. 

За інформацією МВС, 42 людини отримали поранення, з них троє дітей. Рятувально-пошукові роботи тривають. У Львівській ОВА раніше підтверджували загибель сімех людей, серед яких шестеро жінок і один чоловік. 

ніч на 6 липня Росія атакувала Львів ракетами типу «Калібр». Частину ракет збили сили ППО, частина влучила в чотириповерховий багатоквартирний житловий будинок на вул. Стрийській.

Унаслідок удару руйнувань у Львові зазнали понад 35 будинків, два у критичному стані, пошкоджено орієнтовно 60 помешкань, 10 гуртожитків, будинок дитини, два виші та санаторна школа. Більше 1000 вікон потребують заміни. Пошкоджено близько 57 машин. Постраждалих від ракетного удару львівʼян розселили в модульні будинки і готелі

 

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews