Юнак з'їв маже 30 презервативів із наркотиками, щоб перевезти їх через кордон (Фото)

03.08.2017 18:00   Джерело: Львівські
Опубліковано : Тарас Жак

Заборонений наркотик юнак пересипав у 28 контрацептивів та проковтнув, щоб у шлунку перевезти в Україну. Під час подорожі контрабандист нічого не їв крім спеціальних препаратів, які дозволили втримувати речовини у шлунку.

Про це інформує прес-центр Прокуратури Київщини, - пишуть "Львівські".

Читайте також

Автобусне пекло на українсько-польському кордоні. Хто винен і що робити?
Поліціянти затримали на Львівщині наркоторговців
На Львівщині затримали прикордонника-наркодилера

25-річний контрабандист намагався перевезти 1 кілограм кокаїну з Бразилії до України у собі. Хлопець розфасував наркотики у контрацептиви та проковтнув їх. Під час переїзду затриманий вживав спеціальні медичні препарати, які дозволяли йому утримати заборонений товар у шлунку. Підозри органів підтвердили у лікарні, де хлопець пройшов діагностику - у шлунку дійсно знаходились контрацептиви із кокаїном.

Юнака затримали на у зоні митного контролю, у КПП. Прокуратурою Київської області, йому вже оголошено підозру за статтею про контрабанду наркотичних засобів.

Згодом правоохоронці з'ясували, що він погодився перевезти наркотики за грошову винагороду в розмірі 4,5 тисячі доларів.

За інформацією джерела, вартість товару, який намагався перевезти зловмисник на "чорному" ринку близько 300 тисяч американських доларів.

Юнака затримали. Зараз він знаходиться під вартою. Винному загрожує 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські