На Львівщині амністували пасажира, що побив водія маршрутки через подорожчання вартості проїзду

10.03.2018 12:33   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Самбірський міськрайонний суд Львівської області амністував пасажира рейсового автобуса «Самбір – Калинів – Кружики», що у січні 2017 року побив водія через подорожчання вартості проїзду.

Читайте також

На Львівщині амністували водія, через якого постраждала дитина
На Львівщині суд амністував охоронця, який пропустив втечу двох затриманих

Як йдеться у вироку суду, на автобусній зупинці у Самборі між водієм та пасажиром виник конфлікт, під час якого чоловік обурювався подорожчанням вартості проїзду. Унаслідок суперечки пасажир кілька разів вдарив водія у обличчя, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

У суді пасажир визнав свою провину частково, сказавши, що він справді обурився подорожчанням вартості проїзду, однак одразу покинув салон автобуса. За словами водія, під час зупинки він йшов по салону та збирав гроші за проїзд, один з пасажирів почав обурюватись вартістю проїзду, потім вийшов за ним на вулицю на кілька раз вдарив в обличчя. Унаслідок цього водій впав і вдарився об бордюр.

Цей рейсовий маршрут обслуговує «Самбірське АТП-14608», що подало письмову заяву про те, що унаслідок конфлікту був зірваний автобусний рейс. Дії пасажира кваліфікували як хуліганство, однак його звільнили від відповідальності згідно з законом «Про амністію».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET