Стали відомі подробиці затримання посадовця Львівської залізниці

21.04.2018 13:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Начальника відділу інфраструктури служби матеріально-технічного забезпечення регіональної філії «Львівська залізниця» затримали при отриманні хабара прямо посеред вулиці.

Читайте також

Апеляційний суд Львівської області не поновив на посаді топ-хабарника: справу відклали
У Львові викрили місцевого прокурора на хабарі $2,2 тисячі

Про це повідомляє - Status Quo з посиланням на Залізничний портал

Нагадаємо, у вівторок, 17 квітня, за сприяння Департаменту безпеки ПАТ «Укрзалізниця» у столиці при отриманні хабара Київською міською прокуратурою № 7 і співробітниками СБУ було затримано начальника відділу інфраструктури служби матеріально-технічного забезпечення регіональної філії «Львівська залізниця».

Підозрюваний вимагав від керівника підприємства, з яким було укладено договір на постачання продукції для потреб філії, $ 7,2 тис. (187 тис. грн.) за те, щоб пришвидшити процедуру перерахування коштів Укрзалізницею на поставку товару. Неправомірна вигода становила 10 % від суми укладеного договору.

Оперативні спецслужби затримали посадовця на одній зі столичних вулиць, коли він отримував означену суму. Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування. Операція з викриття посадовця проводилась спільно з Департаментом безпеки ПАТ «Укрзалізниця» під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 7.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews