Іноземець пропонував прикордонникам хабар за позачерговий пропуск автівки

21.04.2018 20:41   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

На кордоні з Польщею громадянин Німеччини пропонував українським прикордонникам хабар за позачерговий пропуск його автомобіля. Про це повідомила прес-служба ДПСУ, передає - УНН.

Читайте також

Суд виніс вирок ще одному учаснику перекриття траси у Гряді
Африканку з немовлям затримали на українсько-польському кордоні

«У пункті пропуску «Угринів» співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби задокументували спробу надання посадовій особі прикордонного наряду відділу «Павловичі» Львівського загону неправомірної вигоди у розмірі 50 євро громадянином Німеччини за позачерговий пропуск його автомобіля на виїзд з України», — йдеться в повідомлені.

Стосовно неправомірних дій іноземного громадянина співробітники внутрішньої та власної безпеки направили до Червоноградського відділу поліції ГУНП у Львівській області повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Наразі правопорушника передано представникам Національної поліції. Тривають невідкладні слідчі дії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews