У Львові викрили “салон” в якому надавали платні сексуальні послуги (фото)

06.10.2017 23:34   Джерело: Varta1
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Львівській області 5 жовтня затримали 34-річного львів’янина, котрий займався сутенерством, а також адміністратора «салону», повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Varta1.

Встановлено, що чоловік забезпечував повій клієнтами, особисто виконував функції водія та охоронця для дівчат, а також займався фінансовою стороною «бізнесу». Клієнтів зловмисник шукав у мережі Інтернет, а також розповсюджуючи рекламні візитки.

Також правоохоронці затримали 19-літню дівчину, уродженку Полтавської області, яка виконувала роль адміністратора салону з надання платних сексуальних послуг – приймала в телефонному режимі замовлення від клієнтів, забезпечувала повій засобами контрацепції та займалась іншими організаційними питаннями.

Читайте також

Де ховалися старі львівські борделі (Фото)
Стриянин віз двох українок для сексуальної експлуатації у Німеччині (ФОТО)
У Львівському аеропорту затримали жінку-сутенера, яка відправляла дівчат у борделі Туреччини

Під час санкціонованого обшуку у приміщенні салону поліцейські вилучили грошові кошти в сумі десять тисяч гривень, мобільні телефони, засоби контрацепції, фалоімітатори, а також два пістолети без дозвільних документів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією)  КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу для сутенера та адміністратора салону.

Окрім того, у салоні поліцейські викрили повій, які раніше вже  притягувались до адміністративної відповідальності за заняття проституцією, а саме надавали сексуальні послуги за грошову винагороду у нічних клубах. На цей раз дівчат також притягнули до адміністративної відповідальності.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Varta1